×

Om Oss

Tjänster

Områden

GDPR &
Allmänna villkor

Vi gör juridiken tillgänglig, förståelig och är alltid nåbara.

Om oss

Lundberg & Associates har kunden i fokus och erbjuder lösningsorienterade juridiska tjänster. Juridiken ska inte vara en kostnad för företagsamhet utan snarare ett verktyg för att skapa en god bas för gynnsamt företagande och bolagsstrategier. Vi gör juridiken tillgänglig, förståelig och är alltid nåbara. Vi hjälper er att lösa de utmaningar ni har och kan förutse och förebygga framtida utmaningar.
Genom vårt kundorienterade team och breda professionella nätverk har vi kunskap, erfarenhet och resurser som vi anpassar efter det behov du har och den fråga du har behov att lösa. Vi supporterar dig förebyggande och personligen genom alla steg i alla frågeställningar. Detta gör att du kan fatta väl underbyggda och medvetna beslut. Med basen på Väskusten i Sverige, har Lundberg & Associates lång erfarenhet av nationell rätt, internationella regelverk samt EU lagstiftningar. Vi arbetar och rådger företag och företagare rikstäckande i Sverige,

i olika jurisdiktioner inom EU och globalt i gränsöverskridande transaktioner. Vi är utbildade i såväl det kontinentaleuropeiska rättsystemet såsom det angloamerikanska rättssystemet. Därutöver arbetar vi genom vårt globalt upparbetade nätverk av associates.
Vår samlade och långa erfarenhet av juridisk rådgivning har vi från flertalet sektorer och våra kunder är allt från ägarledda mindre företag till större internationella organisationer med global internationell verksamhet. Exempel på industrier vi har varit eller är verksamma är exempelvis telekom, petrokemi, detaljhandel, franchise, automotive, byggbranschen, restaurang och gruvindustrin. Som organisation vill vi definieras som en öppensinnad, insiktsfull och lättillgänglig tjänsteleverantör - det är vad du kan förvänta dig när du väljer att arbeta med oss.
Vi arbetar huvudsakligen med företag och deras ägare men besvarar alla samtal. Om du som privatperson behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss.