×

Lundberg & Associates

Hem

Om Oss

Områden

Blogg

Kontakt

Effektivt juridiskt stöd

Lundberg & Associates strävar efter att göra juridik tillgänglig och begriplig. Därför är vårt dagliga arbete centrerat kring två huvudmål, lösa problem och se till att kunden är med oss ​​varje steg på vägen. Vi ser oss själva som partner till dem vi stöder och därigenom finns vi vid din sida för att underlätta ditt företagande i framtiden. Juridiken ska vara ett verktyg för att lägga grunden för sunda affärs- och företagsstrategier. Med proaktivitet kan en god grund skapas.

Vi är baserade på Sveriges västkust och har betydande nationell och internationell erfarenhet. Vår erfarenhet är omfattande i olika jurisdiktioner i hela EU, globalt såväl som i gränsöverskridande transaktioner. Till stöd finns vårt mångåriga nätverk över hela världen och kan därigenom tillhandahålla den kunskap och de resurser som är bäst lämpade för dina behov och uppgiften. Detta skräddarsydda tillvägagångssätt syftar till att låta våra kunder fatta informerade, genomtänkta beslut.

Vårt engagemang stöttar flera olika branscher och vår kundbas sträcker sig från ägarledda företag till större internationella företag. Väljer ni oss får erbjuder vi en effektiv juridisk service – juridiken ska vara slagkraftig, rådgivning lättillgänglig och kommunikation tydlig.

Även om vi främst arbetar med företag och deras ägare, svarar vi alla som kontaktar oss. Om du som privatperson behöver hjälp, tveka inte att höra av dig.


Vår bedömning av ditt ärende är alltid gratis!

Referenser


L.Y.P Era AB.jpg

Patrik Huynh

Ägare

Läs mer om L.Y.P Era AB här!

Lundberg & Associates är en väldigt driven och professionell byrå. De har stor förståelse för vår verksamhet och gör att vi känner oss väldigt trygga med deras rådgivning. Som företagare är det väldigt viktig att kunna få rätt hjälp när det behövs. Lundberg & Associates har alltid levererat med gott resultat och kvalité samt de är alltid tillgängliga när vi behöver hjälp.

JC God & Co.jpg

Karolina Johnson

Ägare

Läs mer om JC God & Co här!

Jag är glad att ha fått Cathrins stöd i min skilsmässa samt råd kring varumärke i mitt nystartade företag. Det är ett absolut nöje att ha att göra med Cathrin - tålmodig, medkännande, professionell och återkopplade alltid snabbt. Jag hade varit vilse utan Cathrin under min skilsmässa. Jag rekommenderar henne starkt. Tack så mycket Cathrin, du är en av de bra!

Lynk & Co International AB.jpg

Rea Dedic

Legal Counsel & Compliance Officer

Läs mer om Lynk & Co International AB här!

Cathrin och hennes kollegor på Lundberg & Associates är otroligt dedikerade, proffsiga och kunniga. Anledning att vi har valt att jobba just med det underbara teamet är att de tar varje uppdrag som sitt eget och levererar resultat med högsta kvalité.

Företagsförmedlingen.jpg

Jan Holmstedt

Regionansvarig företagsmäklare

Läs mer om Företagsförmedlingen här!

Vår erfarenhet av Lundberg & Associates är professionalitet, flexibilitet och tillgänglighet. I den senaste affären företräddes vår klient på säljarsidan av Lundberg & Associates och motparten (som är ett börsbolag) företräddes av en av de större advokatbyråerna i Sverige. Den sena timmen och tidspressen till trots, lyckades Lundberg & Associates få till ett bra aktieöverlåtelseavtal. Vi kan varmt rekommendera Lundberg & Associates när det gäller affärsjuridik.