×

Lundberg & Associates

Om Oss

Områden

Vanliga Frågor

Blogg

Att förenkla juridiken för företags långsiktiga framgång.Vad innebär det?
Vi tror på att alla företag, oavsett storlek, ska ha tillgång till enkel och effektiv juridisk hjälp. Vi ska erbjuda en personlig och engagerad service som gör det lätt att navigera genom den ofta komplexa juridiska terrängen.Vad innebär det?
Vi tror på att alla företag, oavsett storlek, ska ha tillgång till enkel och effektiv juridisk hjälp. Vi ska erbjuda lättillgänglig och engagerad service anpassad efter kunden som gör det lätt att navigera genom den ofta komplexa juridiska terrängen.Hur uppnår vi detta?

  • Genom att använda innovativa verktyg och teknik för att göra vår service snabbare, enklare och mer tillgänglig för våra kunder.
  • Genom att arbeta tillsammans med våra kunder för att förstå deras behov och erbjuda skräddarsydda lösningar som passar deras unika situation.
  • Genom att ta en proaktiv och förebyggande strategi för att minska risker och maximera fördelar för våra kunder.Vem är vi?
Vi är ett team av passionerade jurister som brinner för att hjälpa företag att nå sin fulla potential. Vi tror på att bygga starka relationer med våra kunder och arbeta tillsammans för att nå gemensamma mål.
Referenser


L.Y.P Era AB.jpg

Patrik Huynh

Ägare

Läs mer om L.Y.P Era AB här!

Lundberg & Associates är en väldigt driven och professionell byrå. De har stor förståelse för vår verksamhet och gör att vi känner oss väldigt trygga med deras rådgivning. Som företagare är det väldigt viktig att kunna få rätt hjälp när det behövs. Lundberg & Associates har alltid levererat med gott resultat och kvalité samt de är alltid tillgängliga när vi behöver hjälp.

JC God & Co.jpg

Karolina Johnson

Ägare

Läs mer om JC God & Co här!

Jag är glad att ha fått Cathrins stöd i min skilsmässa samt råd kring varumärke i mitt nystartade företag. Det är ett absolut nöje att ha att göra med Cathrin - tålmodig, medkännande, professionell och återkopplade alltid snabbt. Jag hade varit vilse utan Cathrin under min skilsmässa. Jag rekommenderar henne starkt. Tack så mycket Cathrin, du är en av de bra!

Lynk & Co International AB.jpg

Rea Dedic

Legal Counsel & Compliance Officer

Läs mer om Lynk & Co International AB här!

Cathrin och hennes kollegor på Lundberg & Associates är otroligt dedikerade, proffsiga och kunniga. Anledning att vi har valt att jobba just med det underbara teamet är att de tar varje uppdrag som sitt eget och levererar resultat med högsta kvalité.

Företagsförmedlingen.jpg

Jan Holmstedt

Regionansvarig företagsmäklare

Läs mer om Företagsförmedlingen här!

Vår erfarenhet av Lundberg & Associates är professionalitet, flexibilitet och tillgänglighet. I den senaste affären företräddes vår klient på säljarsidan av Lundberg & Associates och motparten (som är ett börsbolag) företräddes av en av de större advokatbyråerna i Sverige. Den sena timmen och tidspressen till trots, lyckades Lundberg & Associates få till ett bra aktieöverlåtelseavtal. Vi kan varmt rekommendera Lundberg & Associates när det gäller affärsjuridik.